6945725794 1ο χλμ. Μοιρών Τυμπακίου, Μοίρες, Ηράκλειο elpitrans1@gmail.com
 
 
     
 
24ΩΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Οποιαδήποτε στιγμή και αν χρειαστείτε οδική βοήθεια για την μοτοσυκλέτα, το αυτοκίνητο ή το φορτηγό σας (έως 5 τόνους), είμαστε εδώ όλο το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο για να σπεύσουμε και να λύσουμε κάθε πρόβλημά σας.
 
     
     
 
ΕΜΠΕΙΡΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι πάντα στην διάθεσή σας και έτοιμο να φροντίσει για την άμεση και σωστή ρυμούλκηση, ανέλκυση ή μεταφορά του οχήματός σας σε οποιοδήποτε σημείο της Μεσσαράς επιθυμείτε.
 
     
     
 
ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΣΤΟΛΟΣ

Ο στόλος μας αποτελείται από τα πιο σύγχρονα οχήματα, εξοπλισμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, προσφέροντας αξιόπιστες λύσεις για κάθε περίπτωση.
 
     
 
 
 
 
 
 
     
     
  ELPITRANS - ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ
Οδική Βοήθεια & Μεταφορές Οχημάτων Μοίρες Ηρακλείου Μεσσαρά


Η επιχείρησή μας “ELPITRANS - ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ” η οποία βρίσκεται στις Μοίρες Ηρακλείου, δραστηριοποιείται στο χώρο της οδικής βοήθειας καθώς και στις μεταφορές οχημάτων, προσφέροντας άμεση και σωστή εξυπηρέτηση σε όλη την περιοχή της Μεσσαράς.

Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στολο οχημάτων καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό, η επιχείρησή μας, είναι καθημερινά δίπλα σας και πάντα έτοιμη να σας εξυπηρετήσει όπου και αν βρίσκεστε στην περιοχή Μεσσαρά, άμεσα και οικονομικά...
 
     
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ  
 
 
 
 
 
 
     
  ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ


Είτε βρίσκεστε στο κέντρο της πόλης, είτε σε κάποιον επαρχιακό σημείο της περιοχής Μεσσαράς, απλά επικοινωνήστε μαζί μας και εμείς θα σπεύσουμε άμεσα στο σημείο που βρίσκεται για να αναλάβουμε την ανέλκυση - ρυμούλκηση και μεταφορά του οχήματός σας στο σημείο που εσείς επιθυμείτε...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
     
 
 
     
  ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ


Εκτός από υπηρεσίες οδικής βοήθειας, η επιχείρησή μας, επικεντρώνεται και στην παροχή σύγχρονων υπηρεσιών μεταφοράς οχημάτων και σκαφών, εξυπηρετώντας ιδιώτες και επαγγελματίες σε όλη την περιοχή της Μεσσαράς...

 
     
 
 
 
Μείνατε με το όχημά σας;
 
     
  Δεν υπάρχει λόγος να αγνόνεστε! Είμαστε εδώ και πάντα έτοιμοι να έρθουμε στο σημείο που βρίσκεστε και να σας μεταφέρουμε άνετα, με ασφάλεια και οικονομικά, στον προορισμό που επιθυμείτε.  
     
  6945725794    
 
 
 
 
 
 
 
 
   
     
     
     
 
  ΡΥΜΟΥΛΚΗΣΗ
 
Ερχόμαστε άμεσα στο σημείο στο οποίο βρίσκεστε και πραγματοποιούμε με ασφάλεια την ρυμούλκηση του οχήματός σας προκειμένου να το μεταφέρουμε στο σημείο που επιθυμείτε.
 
 
  ΑΝΕΛΚΥΣΗ
 
Χάρη στο έμπειρο, εξειδικευμένο προσωπικό μας και τον άρτιο και σύγχρονο εξοπλισμό από γερανούς που διαθέτουμε, μπορούμε να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε ανέλκυση οχήματος επιθυμείτε.
 
 
  ΜΕΤΑΦΟΡΑ
 
Είτε πρόκειται για την μεταφορά αυτοκινήτων, είτε για μοτοσυκλέτες, είμαστε εδώ για να εξασφαλίσουμε ότι το πολύτιμο όχημά σας θα φτάσει στον προορισμό του ακέραιο και χωρίς κανένα πρόβλημα.
 
 
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση, όπου και αν βρίσκεστε στις Μοίρες και σε όλη την περιοχή της Μεσσαράς.