6945725794 1ο χλμ. Μοιρών Τυμπακίου, Μοίρες, Ηράκλειο elpitrans1@gmail.com
hero image
 
 
 
 
ELPITRANS - ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ
Οδική Βοήθεια & Μεταφορές Οχημάτων Μοίρες Ηρακλείου Μεσσαρά


Η επιχείρησή μας “ELPITRANS - ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ” η οποία βρίσκεται στις Μοίρες Ηρακλείου, δραστηριοποιείται στο χώρο της οδικής βοήθειας καθώς και στις μεταφορές οχημάτων, προσφέροντας άμεση και σωστή εξυπηρέτηση σε όλη την περιοχή της Μεσσαράς.

Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στολο οχημάτων καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό, η επιχείρησή μας, είναι καθημερινά δίπλα σας και πάντα έτοιμη να σας εξυπηρετήσει όπου και αν βρίσκεστε στην περιοχή Μεσσαρά, άμεσα και οικονομικά.
 
 
ΤΗΛΕΦΩΝΟ:
6945725794
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ
ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ


παρέχοντας εξειδικευμένες υπηρεσίες οδικής βοήθειας σε μοτοσυκλέτες, αυτοκίνητα, σκάφη, κλαρκ, αγροτικά και χωματουργικά μηχανήματα καθώς και φορτηγά έως 5 τόνους.

Παράλληλα, μπορούμε να αναλάβουμε την άμεση και σωστή μεταφορά των παραπάνω οχημάτων σε οποιοδήποτε σημείο της Μεσσαράς επιθυμείτε. 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση, όπου και αν βρίσκεστε στις Μοίρες και σε όλη την περιοχή της Μεσσαράς.
 
     
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6945725794
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
Η ΠΟΛΥΕΤΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΑΣ
στο χώρο της οδικής βοήθειας και μεταφοράς οχημάτων, η συνέπεια και ο επαγγελματισμός μας, καθώς και ο σύγχρονος στόλος οχημάτων που διαθέτουμε, μας καθιστούν την ιδανική επιλογή για την ρυμούλκηση, ανέλκυση ή μεταφορά κάθε οχήματος.
 
 
 
 
ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ
είναι αφενός η άριστη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη και αφετέρου ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας, προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε οποιαδήποτε μελλοντική σας ανάγκη.
 
 
 
 
 
 
 
     
     
     
     
 
Εάν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα με το όχημά σας κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας ή αναζητάτε αξιόπιστες μεταφορές οχημάτων, εμπιστευτείτε μας για μια άμεση και επαγγελματική λύση. 
 
     
  6945725794    
     
     
     
     
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ