6945725794 1ο χλμ. Μοιρών Τυμπακίου, Μοίρες, Ηράκλειο elpitrans1@gmail.com
hero image
 
 
 
 
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ
ELPITRANS - ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ | Οδική Βοήθεια & Μεταφορές Οχημάτων Μοίρες Ηρακλείου Μεσσαρά


Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο οχημάτων, η οδική βοήθεια “ELPITRANS - ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ” η οποία βρίσκεται στις Μοίρες Ηρακλείου, είναι καθημερινά κοντά σας και έτοιμη να αναλάβει την μεταφορά του οχήματός σας στον προορισμό που επιθυμείτε, άμεσα και κυρίως οικονομικά.

Εκτός από υπηρεσίες οδικής βοήθειας, η επιχείρησή μας, επικεντρώνεται και στην παροχή σύγχρονων υπηρεσιών μεταφοράς οχημάτων και σκαφών, εξυπηρετώντας ιδιώτες και επαγγελματίες σε όλη την περιοχή της Μεσσαράς.
 
 
ΤΗΛΕΦΩΝΟ:
6945725794
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ
 
 
     
 
Μοτοσυκλέτες
 
     
     
 
Αυτοκίνητα
 
     
     
 
Κλαρκ
 
     
     
 
Αγροτικά Μηχανήματα
 
     
     
 
Τροχόσπιτα
 
     
 
     
 
Τρακτέρ
 
     
     
 
Χωματουργικά Μηχανήματα
 
     
     
 
Φορτηγά έως 5 τόνους
 
     
     
 
Σκάφη
 
     
 
 
 
 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση, όπου και αν βρίσκεστε στις Μοίρες και σε όλη την περιοχή της Μεσσαράς.
 
     
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6945725794
 
     
 
 
 
     
     
     
     
 
ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Για οποιαδήποτε μεταφορά οχήματος απαιτείται η παρουσία του ιδιοκτήτη του οχήματος ή εξουσιοδοτημένου προσώπου από αυτόν με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά και κλειδιά του οχήματος.
 
     
     
     
     
     
 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΜΕΣΗ & ΣΩΣΤΗ
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ


Είτε πρόκειται για την μεταφορά αυτοκινήτων, είτε για μοτοσυκλέτες, είμαστε εδώ για να εξασφαλίσουμε ότι το πολύτιμο όχημά σας θα φτάσει στον προορισμό του ακέραιο και χωρίς κανένα πρόβλημα.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διαθέσή σας και πάντα έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας και να φροντίσει για την άμεση και σωστή μεταφορά του οχήματός σας στο σημείο που εσείς επιθυμείτε.

Η πολυετής εμπειρία μας στον χώρο και η προσήλωσή μας στην άρτια εξυπηρέτηση κάθε πελάτη, μας κάνουν να μπορούμε να σας εγγυηθούμε την απόλυτη ασφάλεια των οχημάτων σας καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδρομής.
 
 
   
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ