6945725794 1ο χλμ. Μοιρών Τυμπακίου, Μοίρες, Ηράκλειο elpitrans1@gmail.com
hero image
 
 
 
 
ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ
ELPITRANS - ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ | Οδική Βοήθεια & Μεταφορές Οχημάτων Μοίρες Ηρακλείου Μεσσαρά


Εάν το όχημά σας έχει ακινητοποιηθεί καθ’ οδόν, για οποιονδήποτε λόγο, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε με την οδική βοήθεια “ELPITRANS - ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ” και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση.

Είτε βρίσκεστε στο κέντρο της πόλης, είτε σε κάποιον επαρχιακό σημείο της περιοχής Μεσσαράς, απλά επικοινωνήστε μαζί μας και εμείς θα σπεύσουμε άμεσα στο σημείο που βρίσκεται για να αναλάβουμε την ανέλκυση - ρυμούλκηση και μεταφορά του οχήματός σας στο σημείο που εσείς επιθυμείτε. 
 
 
ΤΗΛΕΦΩΝΟ:
6945725794
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ
 
     
 
Μοτοσυκλέτες
 
     
     
 
Αυτοκίνητα
 
     
     
 
Κλαρκ
 
     
     
 
Αγροτικά Μηχανήματα
 
     
     
 
Χωματουργικά Μηχανήματα
 
     
     
 
Φορτηγά έως 5 τόνους
 
     
 
 
 
 
 
     
  ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι κοντά σας όλο το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, προσφέροντας άμεση και σωστή εξυπηρέτηση όπου και αν βρίσκεστε στην Μεσσαρά.
 
     
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6945725794
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΜΕΣΗ & ΣΩΣΤΗ
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ


Με ένα τηλεφώνημα στο 6945725794, ερχόμαστε άμεσα στο σημείο που βρίσκεστε για να μεταφέρουμε εσάς και το όχημά σας με ασφάλεια στον προορισμό που επιθυμείτε.

Είτε βρίσκεστε στο δρόμο για μια εκδρομή, είτε απλά στον δρόμο για την καθημερινότητά σας, είμαστε εδώ και πάντα έτοιμοι να σας προσφέρουμε άμεση εξυπηρέτηση σε περίπτωση που χρειαστείτε οδική βοήθεια.

Η μακρόχρονη εμπειρία μας, οι άριστες και αποτελεσματικές υπηρεσίες μας αλλά και οι φιλικές τιμές μας, καθιστούν την επιχείρησή μας, την ιδανική επιλογή για οδική βοήθεια στις Μοίρες Ηρακλείου και γενικά στην περιοχή Μεσσαρά.
 
 
   
 
 
 
 
 
     
     
     
     
 
ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ
όλα αυτά τα χρόνια είναι να προσφέρουμε όχι μόνο βοήθεια σε κρίσιμες στιγμές, αλλά και να δημιουργήσουμε μια αίσθηση ασφάλειας για τους πελάτες μας. 
 
     
     
     
     
     
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ